ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-16:30

Szo.: 8:00-13:00
 :: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Referenciák - Százados Lakópark

Nem egyszerű dolog egy 204-lakásos társasházi közösségben a sokak számára „mihaszna” beruházásról dönteni, mint az automata öntözőrendszer, de nem lehetetlen.

 

A tuti recept: végy egy határozott közös képviselőt, egy eltökélt öntözéstechnikai céget és egy vonzóan nagy és szép területet, majd tegyél hozzá némi öntözéstechnikát, egy jó tervet- és kivitelezői csapatot, és már kész is a szép, öntözött park.

 

A Százados Lakópark lakói 4.000 m2-nyi öntözött területtel büszkélkedhetnek 2009 nyara óta. A hat, egymástól független, utakkal elválasztott mező öntözését 6 vízforrásról, három vezérlővel sikerült megoldani, mivel a vízhálózat adott volt, burkolat bontásról pedig szó sem lehetett. A hatvankét PGP és az ugyanannyi MP Rotator 20 mágnesszelepen keresztül kapja a vizet. A vezérlést PRO-C automatikák végzik, Solar Sync-ekkel kiegészítve. A kézi beavatkozásra nem csupán a Hunter ígéretei szerint, de a gyakorlatban sincs szükség: a pár hetes finomhangolás eredményeképpen a rendszer teljesen önállóan végzi a dolgát tavasztól őszig: melegben többet, hűvösebb időszakokban kevesebbet öntöz. Ez itt a lényeg.

 

Utóirat: az első konkrét visszajelzés a közös képviselőtől igazolja a várakozásokat: sokkal kevesebb volt a társasház tavalyi vízszámlája, mint a korábbi években...

Nincs termék a kosárban

Öntözőrendszer-telepítés, öntözési megoldások, automata öntözőrendszer, öntözéstechnika

Kulcsrakész megoldások:

Hunter öntözőrendszer.

Öntözés, öntözéstechnika, automata öntözőrendszer

Öntözés a legolcsóbban:

MyHunter öntözőrendszer.

Öntözési hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Keresztnév

E-mail cím