ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-16:30
Szombaton: 8:00-13:00

Vasárnap: zárva

 :: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Szállítási információk

Magyarországi szállítási lehetőségek és díjak:

 

1. Szállítás futárral

A megrendelt árut futárral küldjük el a rendelés során megadott szállítási címre. A fizetés történhet utánvéttel, a csomag átvételekor, vagy előre utalással (ebben az esetben átvételkor már nem kell fizetni). A szállítás költsége 2.490,- Ft, mely tartalmazza a csomagolással és a szállítással kapcsolatosan felmerülő összes költséget, amennyiben dobozolható termékeket rendelt. Ha a rendelés értéke eléri vagy meghaladja a 200.000,- forintot, a csomago(ka)t szállítási díj felszámítása nélkül szállítjuk. Esetenként kénytelenek vagyunk felárat felszámolni, ennek részleteit alább ismertetjük.

 

2. GLS csomagponton történő átvétel

Csomagpontra kizárólag dobozba csomagolható termékeket szállítunk. Nagyobb zsák szerves táp, kis méretűre összetekerhető szórófejbekötő cső és mikrocső, nem nyeles szerszámok rendelhetők csomagpontra, ezeket tudjuk dobozban szállítani. Súlyhatár: 30 kg/csomag.

A rendelt áru a kiválasztott GLS csomagponton vehető át. A fizetés történhet utánvéttel, a csomag átvételekor, vagy előre utalással (ebben az esetben átvételkor már nem kell fizetni). A szállítás díja 1.790,- Ft, de 200.000,- Ft fölött ingyenes.

 

FONTOS:

Nem dobozolható méretű termékeket kizárólag házhoz szállítunk. 32 mm-es KPE csövek szállítása LEGFELJEBB 50 M-ES tekercs-csomagonként, hosszú nyelű szerszámok szállítása csomagonként 1.900,- Ft felár ellenében történik, az alap szállítási díjon felül. Az egymással  jól összeragasztószalagozható és együttesen még jól mozgatható tekercsek, vagyakár több nyeles szerszám egy csomagnak számítanak, így azok felára egyszer kerül felszámításra.

 

Példa: ha házhoz rendel egy vagy több doboznyi árut, azok összesen 2.490 Ft szállítási díj ellenében kerülnek kiszállításra. Ha doboz(oka)t és egy tekercs 32 mm-es KPE csövet rendel, a szállítási díj 2.490+1.900 Ft. Ha ezek mellé rendel még egy ásót és egy lapátot, a szállítás költsége további 1.900 Ft.

A 200.000 Ft fölötti rendeléseknél az alap szállítási díjat elengedjük, de a nem dobozolható termékek esetében sajnos nem tudunk eltekinteni a felártól.


Ezt a rendszer egyelőre nem számolja automatikusan, ezért az esetleges extra szállítási költséggel a rendelés feldolgozása során egészítjük ki a számlát.

 

Magyarország határain kívülre minden esetben egyedi szállítási ajánlatot készítünk.

 

Kellemes vásárlást kíván a HYDROLIGHT KFT!