ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-15:30
Szombaton: zárva

Vasárnap: zárva

 :: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Szolgáltatások

A HYDROLIGHT KFT. minden szolgáltatása a vásárlói elégedettséget helyezi előtérbe. Egyszeri vagy visszatérő vevő - a legfontosabb, hogy megtalálja nálunk számítását.

 

Szaktanácsadás

Akár élete első öntözőrendszerével került szembe, akár gyakorlott telepítő, mindig adódhatnak olyan helyzetek, amelyekre nem egyszerű megtalálni a választ. Problémamegoldáshoz, javaslattétel igényével, döntéshelyzetben kérdezzen bátran. Még pénzbe sem kerül.

 

Felmérés

Ha nem szeretné vagy nem tudja vállalni a felméréssel járó feladatokat, rövid határidőn belül pontos munkát végzünk. A felmérést kérheti telefonon vagy személyesen is, de talán az itt megnyíló jelentkezési lapon a legegyszerűbb, legkényelmesebb.

 

Számítógépes tervezés

Nyugodtan kijelenthetjük: az öntözőrendszer alfája és omegája. Itt dől el, mennyire lesz jó és emellett olcsó egy öntözőrendszer.

A tervezésnél elsődleges szempont, hogy az adott körülményekhez igazodva, a lehetőségeket kihasználva jól működő, az öntözött növényzet igényeit hosszú távon kielégítő öntözőrendszer szülessen a tervezőasztalon.
Másodikként szerepelnek a listán a költségek: a jót minél olcsóbban elérni. Sokan indokolatlan tartalékokkal, a lehetőségek kevésbé hatékony kihasználásával, a csőhálózat jelentős túlméretezésével érik el, hogy az öntözőrendszer biztosan működjön. Pedig kellő tudással, a számítástechnikát megfelelő módon segítségül hívva rengeteget lehet faragni a költségeken.
Szorosan ez után, de mégis a harmadik helyen említhető a megépíthetőség és a minél egyszerűbb üzemeltethetőség, karbantarthatóság.

A HYDROLIGHT KFT. 1996-ig visszanyúló tervezési gyökerekkel büszkélkedhet. A száz százalékban hibátlan és költségoptimalizált tervek a hozzáértés és az okosan használt számítástechnika együttműködése révén jöttek létre. Kiskert vagy többhektáros park - senkinek nem okoztunk még csalódást.

 

Árajánlat

Az öntözőrendszer életének egyik legfontosabb állomása.
Az árajánlatban mi megfogalmazzuk a terv alapján létrejött műszaki tartalmat, és ehhez - az egyéni igényeknek megfelelően - rendelünk egy számot. Ezt követően szeretettel várjuk irodánkban, ahol meggyőződhet arról, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú öntözőrendszer várományosa. Részleteiben tekintheti meg a terveket, kézbe foghatja a betervezett alkatrészeket, és megválaszoljuk minden kérdését.

Célunk az, hogy minden apró részlettel tisztában legyen leendő öntözőrendszerének megrendelése előtt. Találkozzunk!

 

Kitűzés, helyszíni művezetés

Előfordulhat, hogy úgy gondolja, a telepítés során hasznára válna egy kis indító segítség, bár a munka oroszlánrészét saját maga szeretné elvégezni. Ilyen esetekre veheti igénybe művezetési szolgáltatásunkat.

Ennek során sor kerülhet a helyszín bejárására, a szórófejek, szelepaknák helyének kitűzésére, szakmai javaslattételre, problémamegoldásra. Gyors, hatékony, lényegretörő helyszíni konzultáció, és a kérdés nem kérdés többé. Érdeklődjön bizalommal!

 

Csináld Magad!

A számítógépes tervezés végeredménye egy minden szempontból hibátlan elektronikus terv. Ebből többféle szempont szerint kinyomtatott tervlapok, összesített és zónákra bontott anyaglisták születnek, melyeket kiegészítve egy részletesen kidolgozott összeszerelési útmutatóval, létrejön egy olyan tervdokumentáció, melynek segítségével házilag is összerakható az automata öntözőrendszer. Az egész alig bonyolultabb, mint egy lapraszerelt bútor összeszerelése.
Miért érdemes az öntözőrendszer-építés Csináld Magad módját választani? Legnyomósabb érvünk az, hogy lényegében feleannyiba kerül így az öntözőrendszer. 
Hogy a főbb alkatrészekhez magyar nyelvű beállítási útmutatót adunk, azt talán már fölösleges is említeni, mint ahogyan a jótállás is természetes "alaptartozék".

 

Telepítés

Ha nem kíván élni a saját kezű építés lehetőségével, szívesen megépítjük Ön helyett az öntözőrendszert. Átlagos méretű és bonyolultságú kertekben ez nem több, mint egy-két nap. Szakavatott telepítőink a tervekkel és az anyagokkal együtt felvonulnak reggel, és lehet, hogy amire hazaér a munkából, addigra el is készült az öntözőrendszere. A telepítésre szánt pénzéért cserébe hozzáértő kezek által összaállított öntözőrendszert és az ezzel járó kényelmet adjuk.

 

Meglévő öntözőrendszer átalakítása, javítása

Ha van már öntözőrendszer a kertjében, de azt valami oknál fogva (pl. építkezés, kert-átalakítás, időközben nagyra nőtt növények miatt) át kell alakítani, készen állunk a feladatra.
Eltörött véletlenül egy alkatrész, vagy levágta a fűnyíró a szórófejet, esetleg faültetés közben elvágott egy csövet? Segítünk.
Tanácsot és érdemi munkát egyaránt kérhet tőlünk, mindenben az elvárható legjobb minőséget fogja kapni.

És az öntözőrendszere újjászületik.

 

Tavaszi indítás

A tél vége felé egyre gyakrabban gondolunk arra a pillanatra, amikor jóleső érzéssel heveredhetünk le a már langyos fűre: tavasz van! Húsvét környékén célszerű újra üzembe helyezni az öntözőrendszert. Ez persze nem egyszerűen a főcsap kinyitásából áll: az öntözőrendszer tüzetes átvizsgálása garantálja azt, hogy egy újabb problémamentes öntözési szezon elébe nézhessünk.
Cégünk örömmel vállalja az ezzel kapcsolatos feladatokat, reméljük, visszatérő ügyfelünkként üdvözölhetjük hamarosan!

 

Évközi átvizsgálás, karbantartás

A leggondosabban megépített öntözőrendszer is igényel némi törődést.
A kert folyamatos használata során (játék, vendégségek, fűnyírás, ültetés), a növényzet természetes növekedése folytán, vagy egyszerűen az évszakok haladtával előállhatnak apróbb-nagyobb változások, amikre minél előbb megoldást kell találni. Ilyen lehet például egy szórófej beállítása vagy arrébb helyezése, az öntözési idők átállítása. Érdemes néhány alkalommal rászánni azt a fél-egy órát, meghálálja a kert.
Alkalmi jellegű és rendszeres karbantartással egyaránt megbízhat minket.

 

Őszi víztelenítés

A tél közeledtével elengedhetetlen az öntözőrendszer víztelenítése. Ennek egyetlen tökéletes, száz százalékos biztonságot adó módja a kompresszoros víztelenítés. Erről bővebben itt olvashat.

 

Csomagküldés

Legyen szüksége akár egy apróságra, akár egy komplett rendszerre, elküldjük hamar az ország bármelyik szegletébe. Hogy ennek mekkora a költsége? Itt elolvashatja.

 

Nyomásmérő-kölcsönzés

Ha sehonnan sem tudja megszerezni a hálózati víznyomás értékét, szívesen segítünk. Jöjjön el, kap egy nyomásmérőt a szükséges kiegészítőkkel, hogy mindenféle menetre rá tudjon csatlakozni. Egy jelképes összegű kauciót kell fizetni a szettért, amit aztán vissza is adunk, amint visszahozta.