ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-15:30
Szombaton: zárva

Vasárnap: zárva

 :: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Hírek

Géppel vagy kézzel ássam meg az öntözőrendszer-árkokat? Géppel vagy kézzel ássam meg az öntözőrendszer-árkokat?

Ha öntözőrendszer kiépítésén gondolkozol, akkor előbb vagy utóbb elérkezel ahhoz a részhez, hogy ki kell ásni az árkokat, amibe lefekteted a csöveket. Lássuk milyen lehetőségeid vannak, hogy megkíméld a derekadat, és gyorsabban, egyszerűbben túljuthass a nehezén.

Csúcsvezérlő 2017: Hunter Hydrawise Csúcsvezérlő 2017: Hunter Hydrawise

Az öntözéstechnikát is utolérte az okostelefonos-wifis világ: megjelent a Hunter első, de egyből mindentudó nagyágyúja, a Hydrawise! Kell egy wi-fi kapcsolat, és okostelefonunkkal máris állandó ellenőrzésünk alatt tarthatjuk az öntözőrendszerünket. Ráadásul a telefonunk egyben távirányító is a helyszínen!

Közeleg a tél - öntözőrendszerek víztelenítése Közeleg a tél - öntözőrendszerek víztelenítése

Az ősz beálltával az öntözőrendszerek működése háttérbe szorul, a karbantartásuk ideje viszont ekkor jön el. A teljes fagy elleni biztonságot egyedül a kompresszoros kifúvatás jelenti.

Bankkártyás fizetés Bankkártyás fizetés

Bankkártyával kényelmesen, készpénz felvétele nélkül fizethet üzletünkben.
Akár néhány alkatrészt szeretne, akár komplett öntözőrendszert vásárol, számíthat a bankkártyás fizetés kényelmére.

Műfű, a legújabb barátunk :) Műfű, a legújabb barátunk :)

Fantasztikus érzés a puha pázsiton lépkedni, hemperegni. De akinek nincs kertje, csak erkélye, vagy csak kedve nincs gyepet nevelgetni? Nos, jó hírünk van: annak sem kell lemondania a pázsitos érzésről.

Öntözőrendszer: tavaszi előkészületek Öntözőrendszer: tavaszi előkészületek

Év végén minden gondos öntözőrendszer-tulajdonos odafigyel az öntözőrendszer víztelenítésére, hogy gondtalanul telhessenek a téli fagyos hónapok. A várva várt tavasz beköszöntével viszont lassan szükség lesz újra az öntözésre: hamarosan elérkezik az idő az öntözőrendszer szezonnyitó üzembe helyezésére.

Ébresztő! Itt a tavasz, indulhat az öntözés! Ébresztő! Itt a tavasz, indulhat az öntözés!

Akinek van öntözőrendszere, azért. Akinek még nincs, azért. Egy a lényeg: már mindenki az öntözőrendszerre gondol. Itt a tavasz, rügyeznek a bokrok és a fák, hamarosan el kell kezdeni az öntözést...

Szerves növénytápot minden kertbe! Szerves növénytápot minden kertbe!

A VIANO Organics egy belga cég, amely 1948 óta foglalkozik prémium kategóriájú szerves, és szerves-ásványi növénytápok gyártásával. Nem hasonlíthatóak össze a műtrágyákkal, ugyan is ezek 100%-ban szerves anyagból készülnek és ellentétben a műtrágyákkal, a szerves trágyák 100%-ban hasznosulnak a talajban.

    1 / 1