ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-15:30
Szombaton: zárva

Vasárnap: zárva

 :: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Műfű felhasználási területei

mufu_szonyeg_belteri_dekoracio_padlon_1_b.jpg

Műfű dekoráció beltérre: padlóra, falra, mennyzetre

A régi poros padlószőnyeg, a fűrészporos tapéta és az egyszínű fehér mennyezet helyett itt egy új, izgalmasabb, megnyugtatóbb megoldás. A műfűvet lerakhatja a padlóra, de akár a falra, sőt, még a mennyezetre is felragaszhatja. Leírhatatlan nyugalom és extrém kinézet egy légtérben!

 

mufu_szonyeg_jatszoter_1_b.jpgMűfű sportpályára, játszótérre

Akár focipálya, akár teniszpálya, vagy játszótér, a műfűnek helye van! Puha, természetes érzés a gyerekeknek, önfeledt, zavartalan játék a sportolóknak, bármilyen méretben. Vége a szálló pornak és a sártengernek, még elesni és szinte jó rajta :) A műfű gondozásmentes, strapabíró, bármilyen igénybevételnek ellenáll.

 

mufu_szonyeg_kertben_2_b.jpg

Műfű kertbe, udvarra

Minden kerttulajdonos tudja, hogy mennyi időt és energiát igényel egy szép, ápolt kert kialakítása, fenntartása. Sokan azt is megtapasztalták már, hogy a háziállatok és a szép, igényes kert sajnos nem járnak kéz a kézben. Ez innentől megváltozik. A műfű gondozása gyerekjáték, emellett állatbarát. A kutya szabadon rohangálhat a kertben, nem tud kárt tenni a műgyepben.

 

mufu_szonyeg_erkelyen_3_b.jpgMűfű teraszra, tetőteraszra

A teraszokon lévő csempeburkolat hideg és csúszós, a beton nem esztétikus és mindig porzik. Ezzel szemben a műfüves teraszta akár mezitláb is kimehetünk, nem áll meg rajta a víz, puha, nem csúszik, nem porosodik. Tetőteraszra telepítve még a napozóágyra sem lesz szükség. Egyszerűen tökéletes burkolat!

 

mufu_kerti_medencehez_1.jpgMűfű medencéhez

A medence széle mindig sok veszélyforrást rejt magában. A csempe felülete csúszik, ha vizes lábbal lépünk rá, az éles szélek könnyen sérülést okozhatnak, a nem egyenletes csempézés pedig botlásokat eredményezhet. Mindez megszűnik, ha műfüvet telepít a medence partjára. Nem csúszik, kifeküdhet rá napozni, nem kell tartani a bogaraktól vagy a felforrósodástól. Finom, puha, meleg érzés.