ikon_nyitvatartas.png
Nyitva tartás

 

H-P.: 8:00-16:30
Szombaton: 8:00-13:00

Vasárnap: zárva

 



:: öntözési szaktanácsadás

:: öntözőrendszer-tervezés

:: öntözéstechnikai szaküzlet

:: öntözőrendszer-alkatrészek

ikon_penzvisszafizetes.pngEltévesztette?
Meggondolta magát?
Visszafizetjük!

részletek...

Műfű szőnyeg telepítése

mufu_szonyeg_telepitese_kertbe_1_b.jpg

A műfű lerakása házilag is kivitelezhető, egyszerű művelet. Kis tereprendezés és előkészítés előzi meg, majd pár pontos vágás és rögzítés után már kész is, akár egy nap alatt! Műfű lerakása házilag? Csináld magad!

 

Ha beltéri területről, erkélyről vagy teraszról van szó elég egy alapos takarítás és már lehet kezdeni a munkát. A szilárd burkolatra könnyen rögzíthető ragasztóval, ragasztószalaggal, de akár csavarozni is lehet. Nem marad nyoma, nem csillog a csavar feje, ha rásüt a nap. Csak az egybefüggő zöld felület mindenhol. A műfű otthonra sem álom többé!

 

mufu_telepitese_kertbe_2_b.jpg

Kültérre hasonlóan egyszerű a telepítés, csak a méretek nagyobbak. A tereprendezést követően lerakható a szegélykő, amihez majd rögzíteni kell a műgyepet. Focipálya építése is könnyen megoldaható. Ha két külön darabot kell összeilleszteni, akkor sincs ok az aggodalomra.


Az erre kifejlesztett illesztőszalaggal hibátlanul összemosódnak az élek, csupán az azonos szálirányra kell figyelni. Játszóterek, óvodák udvarán a műfű alá egy ütéscsillapító réteg ajánlott, ezzel védve a gyerekeket.


Ha nincs rá ideje, vagy szeretné inkább szakemberre bízni a műfű telepítését, keressen minket bátran, segítünk!